Зареждане

UFC планират Волкан Оздемир срещу Иржи Прохазка

UFC планират Волкан Оздемир срещу Иржи Прохазка
Публикувано на: Април 22, 2020 в 08:20 ч
От UFC планират двубой в полутежката категория между Волкан Оздемир и Иржи Прохазка по време на пандемията от коронавирус. Все още обаче не се знае кога и къде.

Оздемир сподели, че от организацията са му предложили двубой с Прохазка в Дъблин през август. Но заради пандемията локацията вероятно няма да е тази.

"Предложиха ми двубой с Прохазка и дадох съгласието си. В момента не знам точно кога ще се случи, но тъкмо подновявах договора си. Вероятно след като го завършим ще дойде и договорът за двубоя."

Оздемир е еидн от топ бойците в полутежката категория и идва след победа над Александър Ракич. Прохазка тъкмо подписа с UFC, но беше шампион на RIZIN и един от топ бойците в категорията в спорта в момента. Победителят от тази среща вероятно ще се доближи до шампионска битка за титлата, която в момента е у Джон Джоунс.

Макар Прохазка да не е известно име за феновете в САЩ, Оздемир е наясно колко опасен противник излиза срещу него.

"За мен този двубой е добър. Проблемът е, че Иржи е нов, но беше шампион в Япония. Вероятно от UFC са се затруднили в намирането на противник за него. Те се затрудняваха с намирането на противник и за мен, така че е нормално да се срещнем."

Кой според вас ще победи в битката между Оздемир и Прохазка?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес