Зареждане

UFC обявиха нови 5 битки за събитието в Райли

UFC обявиха нови 5 битки за събитието в Райли
Публикувано на: Ноември 15, 2019 в 08:06 ч
Най-голямата ММА организация в света (UFC) обяви нови 5 битки за събитието UFC Fight Night 166, което ще се проведе на 25-ти януари в Райли, Северна Каролина. Главната битка вече е ясна и ще бъде в тежка категория между Curtis Blaydes и бившият шампион Junior dos Santos. Вече разбрахме и за дебютната среща на Frankie Edgar в категория петел срещу Cory Sandhagen.

В категория муха ще видим Justine Kish (6-2), която ще спира серията си от 2 поредни загуби срещу Lucie Pudilova (8-5), която е в серия от 3 поредни загуби.

В средна категория Bevon Lewis (6-2) ще се опита да прекъсне серията си от загуби срещу Alen Amedovski (8-2), който също губи две поредни битки.

В полутежка категория Jamahal Hill (5-0) ще се опита да остане непобеден в ММА, но срещу него е опасен съперник в лицето на Darko Stosic (13-3), който е в серия от загуби.

В категория петел Montel Jackson (8-1) ще брани победната си серия срещу опасен съпрник в лицето на Felipe Colares (8-1).

В категория петел Herbert Burns (9-2), който е по-младия брат на Gilbert Burns ще направи дебют в UFC срещу бивш шампион в лицето на Nate Landwehr (12-2) , който също ще дебютира в UFC.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес