Зареждане

UFC обявиха две нови битки за събитието във Вегас през януари

UFC обявиха две нови битки за събитието във Вегас през януари
Публикувано на: Декември 14, 2019 в 08:04 ч
Най-голямата ММА организация в света (UFC) обяви нови две битки за събитието UFC 246, което ще се проведе на 18-ти януари във Вегас. Двете битки ще бъдат при жените и ще противопоставят Сабина Мазо и Джей Джей Олдрич в категория муха. Другата среща ще бъде в категория сламка и ще изправи Клаудия Гаделя и Алекса Грасо.

Мазо е с рекорд 7-1 в ММА и в началаото на годината беше непобедена, но загуби от Марина Мороз. Тя все пак се завърна на победния път през август след победа с решение над Добсън. Олдрич от своя страна е със статистика 8-3 в ММА и през март тази година загуби серия от 3 поредни победи, след като Мейси Барбър я победи с нокаут. Тя записа победа с решение през октомври и така тази година е с рекорд 1-1 в клетката на UFC.

Гаделя е с рекорд 17-4 в ММА и тази година направи само една среща, в която победи с решение Маркос през юли. Грасо от своя страна е с рекорд 11-3 в ММА и в средата на годината победи с решение Каролона Ковалкиевич, а след това през септември загуби от Карла Еспарза.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес