Зареждане

UFC накарали Donald Cerrone да се извини на Cormier, защото го нарекъл педал

UFC накарали Donald Cerrone да се извини на Cormier, защото го нарекъл педал
Публикувано на: Септември 1, 2018 в 00:28 ч
Преди няколко дни Donald Cerrone беше гост в предаването на Joe Rogan и двамата обсъдиха доста неща. Cowboy реши да сподели с феновете една интересна случка в която нарекъл Daniel Cormier педал и от UFC го принудили на носи тениска в подкрепа на хомосексуалистите, да се извини на Daniel Cormier и да даде пари за благотворителност:

Бях във Вегас и пих цяла нощ, а след това трябваше да отида в едно шоу в неделя сутринта и да споделя мнението си за битката между Daniel Cormier и Anderson Silva. Бяхме там заедно с CM Punk и когато ме попитаха за моето мнение им казах, че Cormier се е бил като педал и не се е бил с желание за победа.

Не го казах обаче с цел да обидя хомосексуалните или че DC е такъв, а го казах в смисъл, че той не се биеше да победи и се биеше като кучка. Трябваше да се изразя по-добре и след това от UFC ме накараха да облека тази тениска с дъга и да се извиня на DC. Трябваше също така да даря пари за благотворителност, което естествено направих. 

Опитах се да обясня на хората, че не съм го казал с цел да обидя някой, но никой не искаше да слуша и стана голяма разправия. 

Eто и въпросното видео на което Cerrone нарича DC педал:





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес