Зареждане

UFC гласят Стипе Миочич срещу Джон Джоунс на UFC 276

UFC гласят Стипе Миочич срещу Джон Джоунс на UFC 276
Публикувано на: Април 18, 2022 в 14:00 ч
Майк Бон от MMAJunkie разкри, че UFC готвят битка за временната титла в тежка категория.

Битката ще бъде между Стипе Миочич и Джон Джоунс. Дейна Уайт и компания искат този голям двубой да се проведе на събитието UFC 276, което е планирано за 2-ри юли в Лас Вегас. Франсис Нгану се възстановява след операция и е аут до края на годината.

Вижте още - Дейна Уайт иска Джоунс - Миочич през лятото

В интервю за TMZ Дейна Уайт сам каза, че иска Джоунс срещу Миочич през лятото. Според източниците на Бон, организацията усилено работят по срещата и я искат за бойната карта в Лас Вегас.

Преди няколко години Джоунс се съгласи за битка с Миочич, но това си остана само пост в социалните мрежи. Сега обаче такава битка изглежда все по-близо и вероятно ще я видим в октагона.

Миочич е с рекорд 20-4 в ММА и за последно загуби титлата в тежка категория от Франсис Нгану. Това се случи през март 2021 година. Стипе се бие само с Нгану и Даниел Кормие в последните 4 години. Той има победа и загуба срещу Нгану, както и 2 победи и 1 загуба от Кормие.

Миочич печели 15 от срещите си с нокаут и 3 пъти пада с нокаут. Той има 3 поредни защити на титлата в тежка категория, което е рекорд за дивизията.

Джон Джоунс е с рекорд 26-1-1 в ММА и е в серия от 17 поредни победи. За последно той победи Доминик Рейес и защити титлата си в полутежка категория през 2020 година. "Bones" тренира за дебют при тежките вече 2 години. Това е причината той да оваканти златото си през 2020 година.

Той печели 16 от срещите си с приключване. Единствената му загуба е с диксвалификация от Мат Хамил през 2009 година.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес