Зареждане

UFC боец даде урок на трол, който го критикуваше

UFC боец даде урок на трол, който го критикуваше
Публикувано на: Август 20, 2023 в 00:00 ч
Боецът на UFC в лека категория Нейтан Леви даде урок на интернет трол, който го предизвика.

Леви, известен още като „Смъртоносния“, все още не е влизал в клетката тази година. За последно той победи Хенаро Валдес през декември 2022 година и записа 2-ра поредна победа. 

Докато се готвеше за завръщане в клетката, което за съжаление беше отложено, Леви беше активен в социалните мрежи. Наскоро той сподели видеоклип, показващ спаринг с трол, който беше критичен към него.

Необичайната сага започна, когато Леви изрази критиките си към политическия експерт Ник Фуентес. Въпреки че самият Фуентес не се ангажира с коментарите на Леви, един от поддръжниците му се запали в социалните медии, за да го защити.

В неочакван обрат Леви се съгласи да направи спаринг с трола, въпреки липсата му на опит в смесените бойни изкуства. Очаквано Леви даде урок на този смел трол. Срещата протече с взаимно уважение и желание за учене.

Във видеото израелецът подчертава, че намерението му не е било да нанесе значителна вреда, а по-скоро да предаде основен урок за уважение. Ето видеото, което Леви показа от срещата:

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес