Зареждане

Удли за Ковингтън: Ще бъде нокаутиран!

Удли за Ковингтън: Ще бъде нокаутиран!
Публикувано на: Август 12, 2020 в 08:31 ч
Тайрън Удли няма търпение за битката срещу Колби Ковингтън и предусеща, че тя ще приключи с нокаут.

Удли и Ковингтън имат вражда помежду си още откакто "The Chosen One" беше в American Top Team и ROufusport. Двамата бяха съотборници в ATT, но Ковингтън започна да се заяжда с всички свои съотборници, включително и с Хорхе Масивдал, Дъстин Поире и Йоана Йеджейчик, като в резултат на това Ковингтън вече не е част от отбора.

Вижте също: Тайрън Уудли ще се бие с Ковингтън на UFC 253

"Трябва да разберете едно: той ще бъде нокаутиран," категоричен бе Удли. "Това ще се случи. Независимо дали битката ще е в 5 рунда или 55 рунда - той ще бъде нокаутиран. И второ: ще бъдем в клетката 25 минути и не ме интересува кой си ти.  Не можеш да ми бягаш 25 минути. Не ме интересува колко можеш да издържиш - имаш само 5 рунда за да си свършиш работата. Няма как да ме победиш в 5 рунда.

Може да говориш, но сега ще дойде време да действаш," обърна се Удли към Ковингтън.

Удли за последно изгуби със съдийско решение от Гилбърт Бърнс през май. Бившият шампион в полусредната категория на UFC претърпя две поредни поражения.

Ковингтън пък не се е състезавал от декември, когато бе спрян от Камару Усман в петия рунд с ТКО. Това бе втората загуба на бойния атлет в неговата кариера.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес