Зареждане

Уайт гласи Хамзат Чимаев срещу Нийл Магни през октомври

Уайт гласи Хамзат Чимаев срещу Нийл Магни през октомври
Публикувано на: Юли 8, 2021 в 07:00 ч
Дейна Уайт, който е президент на UFC разкри, че Хамзат Чимаев ще се бие през октомври. Тогава UFC ще се завърнат на остров Яс в Абу Даби. За съперник на Чимаев гласят Нийл Магни за бой в полусредна категория.

В последните месеци Чимаев и Магни не спряха да се критикуват в социалните мрежи. В своя акаунт в социалните мрежи Магни изяви желание да влезе в клетката с Чимаев още в края на август. Не е ясно дали от UFC ще се опитат да ги сбият през август, но Уайт определено беше категоричен, че ще е през октомври на остров Яс.

Чимаев изгря в Абу Даби преди година и спечели 2 битки в 2 различни категории в 10 дни. Той е с рекорд 9-0 в ММА и приключва всички свои битки в клетката. За последно Чимаев нокаутира Меершарт за 17 секунди през септември 2020 година. "Borz" трябваше да се бие с Леон Едуардс, но битката им пропадна няколко пъти и така и не я видяхме.

Магни е с рекорд 25-8 в ММА и за последно победи Джоф Нийл през май тази година. В началото на годината Нийл загуби от Майкъл Киеса и така вече има 2 битки тази година. Магни печели 10 от срещите си с приключване и 6 пъти е бил приключван. Той печели 4 от последните си 5 битки в UFC.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес