Зареждане

Tyron Woodley: Ще нараня сериозно Colby Covington

Tyron Woodley: Ще нараня сериозно Colby Covington
Публикувано на: Ноември 26, 2018 в 16:35 ч
Шампиона в полусредна категория Tyron Woodley е вдигнал мерника на бившия временен шампион Colby Covington. Двамата не спираха да се обиждат дълго време и бяха близо до битка през август, но Covington пожела повече за подготовка и Woodley защити титлата си срещу Darren Till, като успя да го събмитне и му нанесе първа загуба в ММА. Tyron Woodley в момента лекува контузия на ръката, но не е забравил за Covington и се закани, че ще го нарани сериозно в клетката:


В момента ръката ми се възстановява и всичко върви по план. Ще се възстановя следващата година и в момента UFC се чудят какво да правят и за кога да ми организират битка. Вече на всички е ясно срещу кого ще се бия. Януари, февруари или март се завръщам в клетката. Искам да се бия на 26 януари, но ми изглежда твърде близо и ще видим какво ще стане с ръката ми. Ако се възстановя, то тогава битката ще е на 26 януари. Ако не успея да се възстановя, то мисля, че ще се бия във Вегас или през март в Лондон.

Не искам да се бия извън страната, но няма да си избирам място и събитие. Colby беше моето момче за загрявка. Не искам да ви го казвам ,но му плащах да го пребивам. Давах му по 500 долара на седмица, както храна, хотел, кола под наем, личен треньор, терапии и т.н. Той без съмнение ще бъде пребит. Той ще бъде наранен много сериозно и ще бъде унизен. Надявам се, че след тази битка ще се пенсионира и повече няма да му слушаме глупостите. Toй знае, че не може да ме победи и искаше да се бия с него контузен. Бях близо до това да приема битката, защото знам, че дори с контузия мога да го победя.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес