Зареждане

Треньорът на О'Мали предупреждава Двалишвили за слабо място: Не може да го поправи

Треньорът на О'Мали предупреждава Двалишвили за слабо място: Не може да го поправи
Публикувано на: Август 29, 2024 в 08:23 ч
Главният треньор на Шон О'Мали, Тим Уелч, твърди, че е забелязал значителен недостатък в плана за игра и способностите на предстоящия претендент за титлата Мераб Двалишвили преди Noche UFC следващия месец - твърди, че вероятно е твърде късно грузинецът да се справи с него сега.

О'Мали, настоящият неоспорим шампион в полусредна категория, ще се завърне начело на Noche UFC следващия месец - ще се изправи срещу Мераб Двалишвили като част от двубоя за титлата в зала "Сфера" в Лас Вегас, опитвайки се да защити шампионската си титла за втори път тази година

За последно участва през март в UFC 299 О'Мали постигна едностранна победа с единодушно решение над Марлон Вера, отмъщавайки за единствената си професионална загуба в състезанията по смесени бойни изкуства.

Що се отнася до Мераб Двалишвили, граплерът от Тбилиси постигна едностранна победа с решение през февруари на UFC 298, като отстрани бившия носител на две титли в дивизии Хенри Сехудо в продължение на три рунда в елиминацията за титлата на двамата в Анахайм.

Тим Уелч разнищва недостатъците на Мераб Двалишвили

И впускайки се в шумна разправия с главния треньор на О'Мали, Уелч, преди Noche UFC, Мераб Двалишвили е бил предупреден от откровения треньор за потенциален недостатък в способностите му - който е твърде късно да бъде отстранен. И не, това не е аркадата, която той получи седмици преди битката.


"Мераб Двалишвили малко губи равновесие при ударите", заяви Тим Уелч в канала си в YouTube. "Пада напред и това е нещо, което определено може да му донесе неприятности тук и вече е твърде близо до битката, за да го поправи. Наистина се нахвърля тук, хвърля дясната ръка, връща крака си назад с него, което е друго нещо, което може да ти донесе неприятности. Видяхте го при Алджо Стърлинг."

"Благодарен съм, че не ми се налага да бъда треньор, който да тренира някого срещу "Suga", защото просто щеше да е много трудно да се намерят спаринг партньори, които да могат да направят нещо, което да се доближава до него", обясни Уелч. "А след това се намират спаринг партньори, които се опитват да го имитират. Те правят всичко възможно, за да го имитират."

"Мераб дори не контролира дъха си - продължи Уелч - Той дори не мисли да контролира дъха си. Той просто, просто ще вдиша, ще диша с уста през цялото време и ще може да поддържа темпото. Това е едно от нещата, които са плашещи при него. Той ще може просто да поддържа темпото през цялото време. Само това, бясното дишане, бясното темпо, е едно от нещата, които го правят наистина опасен."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес