Зареждане

Треньорът на Макгрегър посочи трима верояни противници при завръщането му

Треньорът на Макгрегър посочи трима верояни противници при завръщането му
Публикувано на: Януари 25, 2023 в 00:00 ч
Конър Макгрегър е готов да се бие в UFC отново тази година, след като не е влизал в октагона, откакто получи тежко счупване на крака, в битката с Дъстин Порие през юли 2021 г., въпреки че все още няма определена дата или съперник.

Междувременно Макгрегър се снима в римейк на филма Road House от 1989 г., който повдигна въпроси за това колко целеустремен е всъщно ирландецът да се върне към битките.

Дългогодишният треньор на Макгрегър призна, че 34-годишният боец ще има нужда от много мотивация, за да тренира правилно, и предположи, че реваншът с Порие не е в плана.

Ето какво каза Джон Кавана за завръщането на Конър Макгрегър.

„Да кажем, че ще се видим с Конър тази седмица и си говорим и той ми каже няколко имена. Виждам, че едно име особено отваря очите и го кара да крачи нагоре-надолу из хола“, каза Кавана.

„Това би било абсолютно най-важното нещо за мен. Да разбера кое е това това име, което ще го развълнува. За тази следваща битка той определено трябва да намери нещо, което да го мотивира изключително много, за да го измъкне от копринените панталони и да влезе в потната зала.

Какво ще го мотивира? Още няколко милиона? Това наистина ли ще го мотивира? Не мисля така. Конкретен опонент, конкретен набор от умения и как те съвпадат с неговите - това ще го мотивират.

Очевидно сред имената е Нейт Диас. Мисля, че би бил много интересен двубой с Джъстин Гейджи – някой, с когото не се е бил преди.

Битката с Порие, правили сме го толкова много пъти на този етап и това е просто няма смисъл от нея. Майкъл Чандлър – страхотен боец, страхотен спортист. Всички те са брилянтни, всички ще донесат нещо различно в състезанието.“


Макгрегър има още две оставащи битки от договора си с UFC и ще се надява да спечели възможно най-много пари от тях, ако ирландецът реши да не подписва нов договор.

Въпреки че Макгрегър не се е бил за титла от 2018 г., едно победно завръщане може да го накара да се бие отново за колана заради парите, които може да генерира.

Джон Джоунс ще се бие срещу Сирил Ган за титлата в тежка категория на UFC през март, въпреки че никога не се е състезавал в тежка категория и за последно се е бил през февруари 2020 г., така че битка за титлата с участието на Макгрегър със сигурност не е изключена.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес