Зареждане

Tрансджендър ММА боец бесен на Джо Роугън

Tрансджендър ММА боец бесен на Джо Роугън
Публикувано на: Април 2, 2021 в 00:00 ч
Легендата Джо Роугън си навлече гнева на 45-годишната Фалън Фокс, която не е доволна от негов коментар за трансджендърите. Фокс, която е родена като мъж, но си сменя пола и става жена призова Spotify да спрат подкаста на Роугън.

Преди време Роугън подписа сделка за милиони със Spotify, където вече излъчва своя подкаст. Роугън е свикнал да говори по всякакви теми и често казва грозната истина, която засяга много хора.

В един от последните епизоди на  “The Joe Rogan Experience” Роугън сподели, че смяната на пола е защитена тема и хората говорят за нея. Не е позволено да критикуваш, защото ще те накажат.

Джо каза още, че даден човек може да е пълен глупак, но след смяната на пола става голяма работа и започват да ги смятат за невероятни. Това явно лично е засегнало Фокс, която сподели следното в социалните мрежи:

Джо Роугън отново е трансфобичен. Той е имал повече трансфобни епизоди, отколкото можете да си представите. От Spotify вече трябва да спрат неговото шоу.

Фалън Фокс си сменя пола и от мъж става жена през 2006 година. В миналото Роугън често критикуваше Фокс и отказваше да я приеме за жена. Тя успя да запише 5 победи и 1 загуба в ММА между 2012 и 2014 година. Фокс приключи 5-те си победи и беше нокаутирана от Евънс-Смит в края на 2013 година.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес