Зареждане

Tony Ferguson се закани, че ще обезобрази Khabib

Tony Ferguson се закани, че ще обезобрази Khabib
Публикувано на: Септември 23, 2019 в 08:53 ч
Качил: DoloR
Tony Ferguson е категоричен, че ще приеме битка с Khabib Nurmagomedov, въпреки че Dana White постоянно споделя, че не е сигурен в това. White твърди, че в миналото Ferguson е отказвал битки и сега имало шанс да стори същото. Ferguson обаче прави точно обратното и не спира да моли за битка с непобедения и безспорен шампион в категорията. Двамата трябваше да се бият цели 4 пъти, но контузии винаги разваляха срещите им.

Миналата година те трябваше да се бият за титлата, но Tony се спъна в кабел и трябваше да се оперира. Сега той е напълно здрав, намира се в серия от 12 поредни победи, в които оставя опонентите си в локви от кръв. Ferguson отново предизвика Khabib в социалните мрежи за битка през декември във Вегас на UFC 245 и се закани, че ще го обезобрази:


Сигурен съм, че може да намерим място сред тези бойци за дебелата глава на Khabib. Dana White, нека го направим през декември във Вегас на UFC 245. Приех битката с него. Да защитава или да сдава титлата.


Преди няколко месеца Khabib беше категоричен, че никога повече няма да се бие във Вегас, след като атлетическата комисия на Невада му наложи сериозни санкциите от битката с МcGregor. Предстои да видим какво ще стане, но почти сигурно е, че Khabib няма да ходи във Вегас. Преди няколко дни той сподели, че на 80% вярва, че ще се бие в Русия в следващата си битка.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес