Зареждане

Tony Ferguson и Fabricio Werdum щяха да си скочат

Tony Ferguson и Fabricio Werdum щяха да си скочат
Публикувано на: Септември 29, 2017 в 09:46 ч

Нещата доста се разгорещиха по време на медийния обяд преди UFC 216 и това се случи между бойци, които не бихте предполагали. Боецът в леката категория Tony Ferguson и боецът в тежката категория Fabricio Werdum за малко да се хванат за гушите, преди да бъдат разделени от притеснен служител на UFC.

Проблемът започна, когато Werdum прекъсна Ferguson по време на отговор на въпрос на журналист, правейки забележка на "Vai Cavalo". Werdum обаче отговори агресивно на португалски, от който доловихме доста пъти споменаването на думичката "maricon", което в превод на чист български означава "п*дал*.
 

 
След като двамата бяха разделени Ferguson се успокои и каза своето мнение за напрегната ситуация.
 
"Познавам го. Не ми е приятел, но го познавам. Дойде с цялата си негативна енергия и не беше любезен. Нормално, може да е на диета, да е гладен, но това си е негов проблем. Когато говорих с журналиста, той ме прекъсна. Какво е това? Луд ли си? Не го пребих, защото можеше нещо да се случи и да ме накажат преди моята среща. Щяхме да изпочупим всичко. Да го духа. Как може да идва и да ми казва да млъкна?"

UFC 216 ще се проведе на 7-ми октомври. В събитието главен сблъсък ще бъде срещата между Tony Ferguson и Kevin Lee за временната титла в леката категория. Fabricio Werdum ще се бие малко преди тях срещу Derrick Lewis.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес