Зареждане

Тони Фъргюсън: Ще накарам Хабиб да пикае кръв

Тони Фъргюсън: Ще накарам Хабиб да пикае кръв
Публикувано на: Декември 3, 2019 в 08:27 ч
Тони Фъргюсън е уверен преди битката за титлата в лека категория. Той получи нов шанс за битка с Хабиб Нурмагомедов и двамата ще оглавят UFC 249, което ще се проведе в Ню Йорк през април следващата година. Това ще бъде 5-ти опит от UFC да сбит двамата най-добри в категорията, които вече цели 4 пъти се разминават. През последните няколко години феновете искаха да гледат тази среща, но контузии проваляха плановете.

Сега обаче всички се надяваме, че този път няма да има изненади. И двамата са в серия от по 12 поредни победи в октагона и това е най-чаканата среща в историята на лека категория. Не е ясно какво ще се случи в нея, но Тони е уверен, че ще отнеме непобедената статистика на дагестанеца и ще го спипа. Ето какво сподели Тони за битката, до която остават 5 месеца:


Тези момчета се правят на гангстери и всякакви такива неща. Хабиб ще трябва да отговаря пред мен в клетката. Той не е истински опонент, защото вече го победих. Аз се явих за битката на UFC 209 и го видях на лицето му. Аз съм в главата на този пич. 

Той ще тренира много здраво и ще бъде много нервен, което ще доведе до грешка. Аз ще се възползвам от това. Ще го накарам да пикае кръв. Ще го спипам по време на някое от нашите боричкания. Сега е ловен сезон. Това момче има проблем и той се казва Тони Фъргюсън. 

Що се отнася до битката между Макгрегър и Серони, то за нея мисля, че един ритник от страна на Серони и Конър ще падне като тухлена стена. Както винаги ще искам да видя двоен нокаут. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес