Зареждане

Тони Фъргюсън: Предложиха ми да съм треньор в TUF срещу Макгрегър

Тони Фъргюсън: Предложиха ми да съм треньор в TUF срещу Макгрегър
Публикувано на: Януари 28, 2023 в 00:00 ч
Следващият сезон на „The Ultimate Fighter“ е близо до стартиране, но треньорите все още не са официално посочени. 

Преди няколко дни Конър Макгрегър разкри, че са му предложили да бъде треньор с TUF. Тони Фъргюсън твърди, че той не само е бил потърсен за ролята на треньор в предстоящия 31-ви сезон на TUF, но му е даден избор срещу кого да тренира. 

Тъй като първият избор на Фъргюсън, Хабиб Нурмагомедов напълно се оттегли от спорта, следващият му избор е бившият шампион в две дивизии Конър Макгрегър.  

"Предложиха ми да съм треньор в TUF срещу дебелоглавеца Хабиб Нурмагомедов, или друг по мой избор. Ако тази п*тка не се съгласи, тогава аз съм готов за всеки и по всяко време. Избирам Конър Макгрегър.", написа Фъргюсън.

Фъргюсън спечели 13-ти сезон на TUF с Team Lesnar през 2011 година. По пътя към короната на TUF, Фъргюсън спря всичките си опоненти: Джъстин Едуардс, Райън Макгиливрей, Чък О'Нийл и Рамзи Ниджем на финала. Макгрегър също има опит в TUF, но не като боец. 

Макгрегър беше треньор срещу Юрая Фейбър в сезон 22 през 2015 г., но не се изправи срещу съперника си в октагона. Ако Фъргюсън и Макгрегър се окажат треньори в TUF, то не е ясно дали двамата ще се срещнат в октагона. Очаква се новият сезон да бъде излъчен по-късно тази пролет. 

Кой отбор ще подкрепите в TUF ? Отбор Макгрегър или отбор Фъргюсън ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес