Зареждане

Тони Фъргюсън: Харесва ми да ме удрят

Тони Фъргюсън: Харесва ми да ме удрят
Публикувано на: Юни 11, 2020 в 06:00 ч
36-годишният бивш шампион Тони Фъргюсън допусна тежка загуба миналия месец. Той се изправи срещу Джъстин Гейджи и пое доста щети в битка, която щеше да загуби по точки. "El Cucuy" има голямо сърце и не се отказваше, но тежките удари на Гейджи станаха твърде много и рефера спря битката в 5-тия рунд. Това беше първа загуба за Тони от 8 години и спря неговата силна серия от 12 поредни победи в лека категория.

Фъргюсън има само две загуби в UFC и преди да загуби от Гейджи имаше загуба от Майкъл Джонсън с решение през 2012 година. В момента Тони се възстановява, за да събере сили за нов двубой и реши да сподели някои неща, които са се случили, когато той загуби за 1-ви път в UFC. Фъргюсън сподели, че му харесва да го удрят и изреди следните неща в своя акаунт:


Обичам тази игра. Oсем години, дванадесет битки, малко контузии, а след това и операции. Беше време за нулиране. Последния път, в който загубих - жените не се състезаваха в ММА. Камару Усман и Хенри Сехудо нямаха професионални битки. Бенсън Хендерсън беше шампион в лека категория. 

Андерсън Силва и Джордж Сейнт Пиер бяха шампиони. Категория муха на UFC беше на 2 месеца. Макгрегър беше на помощи. Промяната е хубаво нещо. Харесва ми да ме удрят. Не трябва да оставяме нещата в ръцете на съдиите. Това е животът, който съм избрал. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес