Зареждане

Тони Фъргюсън: Хабиб се предаде и спира с рекорд 29-1 в ММА

Тони Фъргюсън: Хабиб се предаде и спира с рекорд 29-1 в ММА
Публикувано на: Март 22, 2021 в 09:27 ч
Бившият временен шампион в лека категория Тони Фъргюсън все още тъжи заради факта, че не успя да се бие с Хабиб Нурмагомедов. Битка между тях трябваше да има цели 5 пъти, но за съжаление така и не ги видяхме в клетката. Няколко пъти Хабиб се оттегли, а няколко пъти и Фъргюсън се оттегли от срещата им.

За последно трябваше да ги видим преди година, но тогава Хабиб се прибра в Русия и отказа да пътува заради ограниченията, които бяха наложени заради COVID-19. Преди години Хабиб не успя да свали килограми за боя с Тони и влезе по спешност в болница. Фъргюсън от своя страна се спъна в кабел и това го извади от битка срещу Нурмагомедов.

Срещата им беше една от най-чаканите в историята, но така и не се случи, а мнозина я обявиха за прокълната. Всичко вече е история, защото Хабиб се оттегли от ММА, а Фъргюсън загуби тежко последните си 2 битки. В своя акаунт в социалните мрежи Фъргюсън сподели, че Хабиб се оттегля с рекорд 29-1 в ММА, защото устно се предал:

Али Абделазиз, приемам, че твоя дебелоглав клиент се предаде устно и спира с рекорд 29-1 в ММА. Това е ММА, а не BJJ. Оттегляте се от битки нарочно и така показахте, че сте неприятни кучки.

Прав ли е Фъргюсън ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес