Зареждане

Тони Фъргюсън: Бих се с контузия срещу Пади Пимблет

Тони Фъргюсън: Бих се с контузия срещу Пади Пимблет
Публикувано на: Януари 28, 2024 в 02:00 ч
Тони Фъргюсън претърпя седмата си поредна загуба през декември 2023 година, когато се изправи срещу английската перспектива Пади Пимблет на UFC 296 в Лас Вегас. Той изобщо не пощади американския ветеран и му даде истински урок по продуктивност още в първия рунд. След това той превърна доминацията си в чиста победа по точки.

Въпреки всички тези неуспехи, Тони не се предава и все още търси причини да каже, че нещата може да се оправят един ден. В своя акаунт в социалните мрежи Тони разкри, че е имал контузия преди битката с Пимблет и се е бил контузен. Той се подложи на операции и сега вярва, че ще успее да спре серията си от поражения.

„Две седмици преди Деня на благодарността обърках тренировките и скъсах връзката на коляното си. Не казах нищо на никого и реших да се справя с това след мача. Тренирах нормално, но ме болеше адски. Три седмици преди двубоя казах на няколко души от моя екип.

Миналия четвъртък претърпях операция на крака, а седмица преди това ми оправиха лакътя. Така че убих два заека с един камък и сега, след като го преодолях, най-накрая мога да се съсредоточа върху това, което правя най-добре.“, сподели Фъргюсън

"El Cucuy" вече е на 37 години и няма победа от юни 2019 година. Тогава той победи Доналд Серони с технически нокаут. Ще успее ли Тони да спре серията от загуби ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес