Зареждане

Тони Джонсън: Кариерата на Макгрегър тръгна надолу след боя с Хабиб

Тони Джонсън: Кариерата на Макгрегър тръгна надолу след боя с Хабиб
Публикувано на: Април 25, 2021 в 00:00 ч
Тони Джонсън, който е шампион в тежка категория на чеченската организация ACA реши да поговори за Конър Макгрегър. 35-годишния американец смята, че кариерата на "The Notorious" върви надолу след битката му с Хабиб Нурмагомедов.

Двамата се биха преди няколко години и битката им стана най-продаваната в историята на UFC. Хабиб успя да прати Конър в нокдаун, след което го накара да се предаде. Макгрегър успя да се върне с победа над Доналд Серони, но след нея загуби с нокаут от Дъстин Порие.

Конър печели само 1 от последните си 4 битки в бойните спортове. Той ще има шанс да отмъсти на Порие през юли в Лас Вегас, където ще се проведе тяхната трета битка.

Тони Джонсън успя да защити титлата си при тежките в ACA преди два дни в Беларус. Той победи Побережец с нокаут и навлезе в серия от 2 поредни победи с нокаут. Пред медиите Джонсън сподели следното за голямата звезда на UFC:

Обективно погледнато, кариерата на Конър Макгрегър върви надолу. Това започна след като беше бит от Хабиб Нурмагомедов. 

Обичам да гледам как се бие Конър, обичам спортния му характер, подхода му към бизнеса. Макгрегър вече се превърна в истински изрод. Просто животно!

Прав ли е Джонсън ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес