Зареждане

Todd Duffee разочарова феновете при завръщането си в ММА

Todd Duffee разочарова феновете при завръщането си в ММА
Публикувано на: Септември 15, 2019 в 04:48 ч
Качил: DoloR
Todd Duffee се завърна в ММА след 4-годишно отсъствие. Той се изправи срещу Jeff Hughes на събитието UFC Fight Night 158, което се провежда в Канада. Битката се чакаше с голям интерес от феновете и те очакваха фойерверки, но за съжаление срещата завърши неочаквано. В началото Duffee започна сериозно да замахва и вкара силни десни удари, а след това потърси събаряне.

Двамата влизат в клинч, а на излизане Hughes вкарва силно лево кроше. Duffee вкарва силен десен и успя да разклати Hughes, а след това влизат в нов клинч. Duffee натиска и отново наранява своя опонент със силен оувърхенд. Duffee вкарва ъперкъти, а Hughes го наранява със здраво дясно кроше. Duffee го притиска към мрежата, но я държи и рефера го предупреждава, че ще вземе точка.

Duffee се оплаква на рефера, че е имало бъркане в окото и битката е спряна. Duffee споделя на рефера, че вижда двойно и се налага лекар да влезе в клетката. Todd продължи да настоява, че вижда двойно и това е края. Срещата е обявена за несъстояла се. Феновете не са доволни и не спират да освиркват.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес