Зареждане

Тод Дъфи подписа с KSW! Ще се бие за титлата с Фил Де Фрис в KSW 79

Тод Дъфи подписа с KSW! Ще се бие за титлата с Фил Де Фрис в KSW 79
Публикувано на: Януари 26, 2023 в 14:00 ч
Бившият състезател в тежка категория на UFC Тод Дъфи излиза от пенсия. 

37-годишият американец разкри, че е подписал договор с полската лига KSW. Дъфи вече има и насрочен дебют. Той ще се бие за титлата в тежка категория с шампиона Фил де Фрис в главната битка на KSW 79, което ще се проведе на 25 февруари.

„На кой друг ще се обадиш, освен на американец, който да спаси тежка категория за KSW ?“ Дъфи се пошегува в The MMA Hour с Ариел Хелуани.



Тод е с рекорд 9-3-1 в ММА и за последно се би през 2019 година. Той премери сили с Джеф Хюз, но битката беше обявена за несъстояла се. Това се случи след бъркане в окото от страна на Хюз в края на първия рунд. Дъфи печели всяка своя победа с нокаут, както и всяка негова загуба е с нокаут.

Фил от своя страна е с рекорд 22-6-1 в ММА. Той е в серия от 10 поредни победи и има 7 поредни защити на златото. Де Фрис приключва 18 от срещите си и 5 пъти пада с нокаут в кариерата си. Фил няма загуба от 2017 година насам.

В една от главните битки на вечерта участие ще вземе и българският боен атлет Живко Стоименов, който излиза срещу Браян Хоой.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес