Зареждане

TJ Dillashaw ще защитава две титли, ако победи Demetrious Johnson

TJ Dillashaw ще защитава две титли, ако победи Demetrious Johnson
Публикувано на: Февруари 20, 2018 в 08:39 ч

Според Dillashaw, все още преговорите за срещата му с шампиона в категория муха Demetrious Johnson са в начален стадий.

И двамата обаче са съгласни, че искат да влязат заедно в клетката на 7-ми юли, когато UFC 226 ще бъде оглавено от Daniel Cormier и Stipe Miocic.

Събитието ще се излъчва по спортния канал Mtel Sport 2, където може да следите на живо всички издания на UFC.

За TJ победата над Mighty Mouse само ще докаже, че е най-добрият в света - нещо, което се твърди за Johnson заради рекордния му брой защити.

"Вярвам, че съм най-добрият боец в света и за да го докажа, трябва да победя първенеца - дори ще го направя в неговата категория."

Ако отнеме титлата на Johnson, Viper споделя, че няма намерение да се отказва от който и да е пояс и ще ги защитава:

"Ако мога да го направя, разбира се. Ако ми позволят, искам да остана активен възможно най-дълго, докато съм здрав и готов. Спечеля ли титлата, ще се върна в моята категория да си свърша работата. Ще бъда най-добрият, шампион в две дивизии - това е отговорна задача."

Разбира се, Conor McGregor е първият и единствен боец, притежавал едновременно титли в две различни категории, но той така и не ги е защитавал. В момента дори май не е и шампион като цяло.

TJ се възстановява от наскорошни контузии и се е отдал на семейството си докато очаква да се изяснят детайлите около срещата, за да може да подпише окончателно.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес