Зареждане

Tito Ortiz ще даде $50 хиляди за благотворителност, ако Del Rio изкара първия рунд

Tito Ortiz ще даде $50 хиляди за благотворителност, ако Del Rio изкара първия рунд
Публикувано на: Октомври 11, 2019 в 10:28 ч
Бъдещите съперници Tito Ortiz и Albert Del Rio седнаха за интервю с Matt Ryan от MMA Mania, за да обсъждат предстоящата им битка, която ще се првоеде през декември в Тексас. Двамата ще се бият на събитие организирано от Combate Americas и в интервюто, което продължи 30 минути носеха със себе си титлите си. Ortiz беше с титлата си от UFC, а неговия опонент с титлата от WWE.

Организацията обяви, че битката между тях ще струва по $39.99 на всеки фен, който иска да си закупи ppv. Ortiz не вярва, че неговия опонент ще изкара повече от един рунд и обеща, че ще даде 50 000 долара за благотворителност, ако Del Rio стигне до втори рунд. Двамата говориха на дълго и на широко за битката си и ето някои от най-интерсните неща, които си казаха:


Del Rio: Сега не мога да правя прогнози, защото това е ММА и всичко може да се случи. Може да има нокаут или събмишън във всеки един от рундовете. Не знам какво ще стане, но на 100% знам, че ще го победя. Няма как да разочаровам семейството си, както и себе си. 

Говорихме си с баща ми и той ми каза, че няма какво да доказвам, защото вече съм постигнал всичко. Казах му, че искам да докажа на себе си и на всички, че все още съм невероятен атлет. Искам да покажа на децата си, че съм супергерой. 


Ortiz: Това няма да продължи повече от рунд. Гарантирам, че той няма да изкара повече от 1 рунд. Alberto никога не се е бил с боец като мен. Аз съм бивш световен шампион с причина. Alberto Del Rio, ако изкараш до втория рунд, то тогава аз ще даря 50 000 долара за детска благотворителност по твой избор. 

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес