Зареждане

Tito Ortiz: На 100% съм сигурен, че ще победя Jon Jones

Tito Ortiz: На 100% съм сигурен, че ще победя Jon Jones
Публикувано на: Юли 18, 2019 в 17:00 ч
Бившият шампион в полутежка категория на UFC, Tito Ortiz вярва, че има своите шансове и може да победи настоящият шампион в категорията Jon Jones. Битка между двамата едва ли е възможна, защото сега 44-годишният Ortiz се подвизава в Combate Americas и ще се бие срещу Albreto Del Riо в първата си битка, а Jones все още е в UFC. "The Huntington Beach Bad Boy" е убеден, че ще се справи по-добре от Daniel Cormier срещу Jones и на 100% е сигурен, че ще победи "Bones":


Мисля, че ще се справя по-добре срещу Jones, отколкото го направи Daniel Cormier. Това е така, защото DC е просто голямо момче с големи крака и торс. Cormier е просто едно едро, едро момче. Jon Jones е дълъг и ще трябва да вляза в клинч и да опитам да спечеля някои от позициите. Мисля, че имам голям шанс срещу Jones. Да, също така мисля, че мога да го победя. 

На 100% ще го победя, ако тренирам 18 седмици за битката. Няма боец, който да може да се бие наистина с Jones и да е в лицето му постоянно. Всички искат да играят от дистанция срещу него. Няма как да го правите, защото той просто е прекалено дълъг. Трябва да скъсиш дистанцията срещу него. Само така може да го победиш. 

От 2006 до 2012 година Ortiz спечели само 1 от 9-те си битки в UFC. В момента той се намира в серия от 2 поредни победи и ще търси трета срещу бившата звезда на WWE по-късно тази година.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес