Зареждане

Tito Ortiz към Dana White: Колко получихме с Liddell от продажбата на UFC ?

Tito Ortiz към Dana White: Колко получихме с Liddell от продажбата на UFC ?
Публикувано на: Ноември 29, 2018 в 13:48 ч
Президентът на UFC, Dana White e един от най-големите критици на битката между бившите бойци на организацията Chuck Liddell и Tito Ortiz, които след дълги години решиха да направят трилогия в новата ММА организация на Gloden Boy. Tito успя да нокаутира Liddell в първия рунд и тази гледка е била болезнена за White, който засипа с критика всички участници в тази история, но Tito също има какво да му каже:



Dana White, оценявам всичко, което си направил за мен и за спорта, но по моето скромно мнение искам да кажа, че ние не бяхме компенсирани правилно за това, което дадохме и пожертвахме за организацията. Когато продадохте компанията за 4.5 милиарда, колко от тези пари вземхме с Liddell ? Нищо! Опитвам се да направя нещо ново за спорта. Това не засяга мен, нито теб. Искам това да е заради бойците и да им дам възмжност да споделят всичките награди, които този бизнес може да предложи, за да не се нагала да се бият на по 43 и 48 години. 




В новата организация на Oscar De La Hoya всички бойци, които участват в дадено събитие получават % от продадените платени гледания, както и в UFC беше преди дълги години. 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес