Зареждане

Tito Ortiz е готов да се бие отново с хлапето Ryan Bader

Tito Ortiz е готов да се бие отново с хлапето Ryan Bader
Публикувано на: Юли 17, 2019 в 19:00 ч
Tito Ortiz има насрочена битка тази година с Alberto Del Rio, но това не му пречи да се оглежда за всякакви възможности. Двамата ще се бият в последните месеци от тази година на събитие на Comate Americas, което ще се проведе в САЩ, но все още няма дата и локация. “The Huntington Beach Bad Boy” иска сегашната му организация да направи съвместно събитие с Bellator, за да може да направи още една битка с Ryan Bader, който в момента е двоен шампион и държи титлите в полутежка и тежка категория:


Най-вероятно ще направим съвместно събитие с Bellator. Вече говорих с директора на Comate Americas. Нека го направим. Наясно съм с това, че Ryan Bader е шампион в полутежка и тежка категория. Нека направим съвместно събитие, на което да се проведе реванша. 

Готов съм да дам този шанс на Bader. Мисля, че хлапето го заслужава. Той работи здраво и е шампион. Уважавам го и за мен Bader е страхотен баща, боец и човек. Нека направим реванш, за да видим дали съм извадил късмет в първата битка. 


Bader и Ortiz споделиха клетката през 2011 година на UFC 132. Тогава Ryan беше голям фаворит, но Ortiz го събмитна в първия рунд за минута и 56 секунди. Към момента Tito се намира в серия от 2 поредни победи в първия рунд. Bader от своя страна е в серия от 7 поредни победи.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес