Зареждане

Tito Ortiz благодари на Machida за победата над Chael Sonnen

Tito Ortiz благодари на Machida за победата над Chael Sonnen
Публикувано на: Юни 18, 2019 в 07:46 ч
Tito Ortiz е сред тези, които няма да тъгуват за оттеглянето от ММА на Chael Sonnen. Миналия уикенд в Ню Йорк Lyoto Machida нанесе сериозен побой на Sonnen и го нокаутира в началото на втория рунд. След битката "The American Gangster" обяви, че се оттегля от ММА, защото вече е дал всичко от себе си. Много хора благодариха на Sonnen и тъгуват за него, но Tito Ortiz има какво да каже по адрес на бившия си опонент, който преди време обидил неговото семейство. Ortiz благодари на Lyoto за победата и призова да не се намесват семействата:


Благодаря ти, Lyoto Machida. Споделям този пост, за да кажа, че преди време Chael Sonnen каза някои неща за моето семейство. Тогава го победих, а той дойде в моята съблекалня и попита дали всичко е точно. Аз му казах, че трябва да ми се извини на пресконференцията и няма да има проблем, но той не го направи. 

Месец след битката ни той започна да говори глупости за децата ми. Не знам как сте възпитавани вие, но аз мисля, че един човек не трябва да говори за семейството на друг. 



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес