Зареждане

Ти Джей Дишалоу за Сандхаген: Бие Умар Нурмагомедов и става шампион

Ти Джей Дишалоу за Сандхаген: Бие Умар Нурмагомедов и става шампион
Публикувано на: Юни 8, 2024 в 20:00 ч
Бившият шампион на UFC в категория петел Ти Джейк Дилашоу вярва, че Кори Сандхаген ще стане шампион, ако успее да бие Умар Нурмагомедов.

На 3 август в Абу Даби Сандхаген ще приеме предизвикателството на по-ниско класирания боец от Дагестан. Кори потвърди, че служителите на федерацията са му обещали шампионска битка, ако победи в тази тежка битка. Трябва да се признае, че реално Сандхаген им прави услуга, като се изправя срещу 10-ия боец в ранглистата на дивизията.

Дилашоу в JAXXON PODCAST заяви, че битката с Нурмагомедов е по-голямо предизвикателство за Сандхаген от евентуална битка за титлата с Шон О'Мали:

"Това е трудна битка. Мисля, че Сандхаген трябва да е шампион сега. Той щеше да победи О'Мали без проблем. Според мен той е най-трудният съперник за О'Мали в цялата дивизия. Ако Сандхаген излезе победител от тази битка срещу Нурмагомедов, тогава той ще бъде световен шампион. 

Въпреки това ще му бъде трудно да спечели. Тази битка не е в негова полза. Надявам се да се справи. Той ще се бие с як боец, добър борец, който може да го удържи. Това е опасна битка и за двамата, защото Кори е следващият на опашката за шампионска битка, ако спечели. 

Умар просто се опитва да стигне до върха, а Сандхаген трябва да слезе няколко стъпала надолу само за него. Ето защо мисля, че тази битка е опасна и за двамата, но точно това я прави адска битка.", сподели Ти Джей.

Ще успее ли Кори да бие Нурмагомедов ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес