Зареждане

Ти Джей Дилашоу с много трудна победа в Лас Вегас

Ти Джей Дилашоу с много трудна победа в Лас Вегас
Публикувано на: Юли 25, 2021 в 05:09 ч
Бившия шампион в категория петел Ти Джей Дилашоу се завърна след 2-годишно отсъствие заради наказание от USADA. 35-годишния американец се изправи срещу опасен съперник в лицето на Кори Сандхаген. Двамата оглавиха събитието UFC on ESPN 27, което се проведе в Лас Вегас в института на UFC. Битката между двамата беше доста оспорвана и стигна до решение, което беше раздвоено в полза на Дилашоу - (47–48, 48–47, 48–47).

В първия рунд Дилашоу започна да пресира и двамата правиха доста финтове. Ти Джей вкара комбинация от удари и ритник, а Кори му върна десен и ритник. Сандхаген опита летящо коляно, но не успя и заключи с крака главата Дилашоу, който се измъкна. Двамата влязоха в клинч, където Ти Джей контролираше нещата. Последваха добри размени на удари до края на рунда.

Във втория рунд Кори се събуди и записа много добри попадения. Той отвори сериозна аркада над окото на Дилашоу и битката беше спряна, за да се намеси лекар. Хърб Дийн поднови боя, след като лекарят разреши срещата да продължи. Кори успя да разклати Ти Джей в този рунд. Дилашоу може и да имаше предимство в първия рунд, но този със сигурност беше за Сандхаген.

В третия рунд размениха продължиха и Дилашоу продължи да пресира и да търси клинч. Ти Джей притискаше своя съперник към мрежата и му вкарваше удари с коляно. Аркадата му създаваше проблеми, но въпреки това Дилашоу пресираше. Ти Джей вкара ритници, а Кори опитва атрактивно изпълнение, но си плаща и бива съборен на земята. Двамата се изправят и разменят удари до края на рунда.

В четвъртия рунд Ти Джей продължи да атакува водещия крак на Кори. Размяна на крошета и нова порция ритници от Дилашоу. Нов клинч и контрол от страна на бившия шампион. Комбинация от Дилашоу и десни крошета от Сандхаген. Ритници от Ти Джей и брутален удар със завъртане от страна на Сандхаген в последните секунди. Много равностоен двубой и след 4 рунда доста хора бяха на мнение, че резултата е 2-2.

В последния рунд Ти Джей отново пресира и вкара ритници. Кори му връща крошета и поема комбинация. Ти Джей се вкопчва в Кори и го сваля на колене, след което му вкарва лакти. Клинч и удари от Дилашоу. Серия от размени на попадения и край на една равностойна среща. Никой не знае какво да очаква от съдиите, които дават раздвоено решение за Ти Джей, а Сандхаген не може да повярва.

С тази победа Ти Джей се завръща към успехите и навлиза в серия от 5 поредни победи в категория петел. Той печели 5 от последните си 6 битки. Кори от своя страна губи серия от 2 поредни победи с нокаут. Ти Джей си пожела шанс за титлата или битка с боец от топ 5 на категорията.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес