Зареждане

Thiago Santos победи Eryk Anders, който не успя да се изправи след края на 3 рунд

Thiago Santos победи Eryk Anders, който не успя да се изправи след края на 3 рунд
Публикувано на: Септември 23, 2018 в 07:54 ч
Thiago Santos се изправи срещу Eryk Anders в главната битка на UFC Sao Paulo, което се проведе днес. Двамата не бяха предвидени да участват в събитието, но контузии провалиха главната битка между Jimi Manuwa и Glover Texeira и така двамата се включиха. Anders прие битката с 6 дни предизвестие, а Santos с повече от месец и това си каза думата.

В първия рунд двамата влизаха в размени, но Anders не хареса това и веднага потърси събарянията. Той успя да сваи Santos на земята и контролира битката цели 2 минути, но в стойка Santos надделяваше. Във втория рунд отново Santos печелеше играта в стойка, но Anders също имаше своите моменти и успя да отбележи 1 събаряне.

Третия рунд беше най-добър от всички и в него двамата отново влизаха в размени, но Anders търсеше събаряния и отбеляза цели 3 такива. Той успя да контролира битката над 3 минути и дори опита събмишън, но не се получи. Видя се, че Eryk Anders няма никакви останали сили и след края на 3-тия рунд не успя да се изправи, въпреки че опита няколко пъти. Рефера видя това и прекрати срещата, като победата отива за Thiago Santos с ТКО след края на 3-ти рунд.

Това е втора поредна победа за Santos, който я посвети на починалия си баща.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес