Зареждане

Thiago Santos отказал да се оттегли от битката с Jones

Thiago Santos отказал да се оттегли от битката с Jones
Публикувано на: Юли 8, 2019 в 08:02 ч
Thiago Santos се справи повече от добре срещу Jon Jones в главната битка на събитието във Вегас и дори един от съдиите даде победата за него. Мощния бразилец загуби с раздвоено решение, но си спечели доста фенове, защото изкара цялата битка на един крак. "Maretta" получи контузия в коляното още във втория рунд, но въпреки всичко до самия край беше опасен и търсеше победата. От неговия щаб го молили да се оттегли от двубоя, но той оказал и днес става ясно, че още преди двубоя е имал проблеми с едно от колената. Ето какво сподели неговия треньор “Tata” Duarte:


Треноривъчния лагер започна с 45 дни закъснение и Thiago имаше само 2 месеца, за да се подготви за битката. Santos се подложи на операция на дясното коляно точно когато обявиха срещата. Той отказа да се оттегли. Лекарите ни дадоха срокове, но с времето се появи проблем. Heather Linden, която е физиотерапевт в UFC беше тази, която се грижеше за неговото коляно. Тя беше в Бразилия за събитието през май и разбра какъв в проблем и как да бъде оправен. Тогава започна нашия лагер. 

Ние искахме от него да се оттегли от срещата, но той отказа. Трябваше да тренираме поне 3 месеца за тази битка. Без съмнение Jones щеше да падне, ако не беше коляното. Плана беше готов и Santos виждаше всичко. Той започна да наранява Jones, но неговото коляно започна да отказва. Беше лесно да се справим и разчитахме на смята на гардовете, за да го приключим. Santos започна комбинациите, но не успя да ги приключи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес