Зареждане

Тайрън Уудли: Всеки ще си направи татус за 1 торба пари

Тайрън Уудли: Всеки ще си направи татус за 1 торба пари
Публикувано на: Септември 10, 2021 в 03:00 ч
Тайрън Уудли не вижда нищо притеснително в това, че ще си направи татус, за да получи реванш с Джейк Пол. В края на миналия месец двамата се биха в Кливланд. Уудли успя да нарани Джейк Пол, но той оцеля и победи с раздвоено решение след 8 рунда бокс.

На ринга след битката Уудли призова за незабавен реванш, а Джейк Пол се съгласни, но при едно условие. Реванш ще има, но Уудли трябва да си направи татус, в който да пише, че обича Джейк Пол.

Много хора смятат, че това е унизително, но Уудли не смята така. Тайрън е убеден, че няма жив човек, който да не си направи татус срещу 1 торба с добри пари в нея.

Според различни източници Уудли заработил 2 милиона долара в битката с Пол. Това са пари, които той взимаше за доста битки под банера на UFC. Ето какво сподели Уудли пред медиите за Джейк Пол и татуса:

Обадихме се на мениджъра на Джейк Пол. Казали са му, че трябва да приеме реванш, защото не спечели битката ни. Аз съм от този вид копелета, които ще те пречупят във втора битка и това е проблем.

 Ситуацията с татуса е такава, че първия облог беше да има татус на този, който загуби. На ринга ние направихме нов облог, който анулира първия. 

Новия облог гласи, че ако си направя татус, то тогава ще има реванш. Двамата направихме облог и си стиснахме ръцете. Това е облог, който ще изпълня, за да има реванш. 

Ако ми прати договор, тогава със сигурност ще си направя татус, в който да пише, че обичам Джейк Пол. Вие, копеленца имате глупави татуси по телата си. Много глупави имате. 

Няма жив човек, който да ми каже, че няма да си направи татус за 1 хубава торба с пари. Всичко това е част от историята. Аз ще го смажа, след което неговата гордост ще го накара да иска трилогия. 

Това ще се превърне във филм, за който хората ще говорят с години напред. 

Вие ще си направите ли такъв унизителен татус за пари ?0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес