Зареждане

Тайрън Уудли мераклия за кикбокса: Ритна ли някой - винаги пада на земята

Тайрън Уудли мераклия за кикбокса: Ритна ли някой - винаги пада на земята
Публикувано на: Февруари 1, 2023 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в полусредна категория, Тайрън Уудли, планира да се завърне към състезанията тази година и иска да започне с нов боен спорт.

Не сме виждали 40-годишният Удли да се състезава от неговия кратък реванш с Джейк Пол, в който „The Chosen One“ беше тежко нокаутиран в шестия рунд. Последната победа на Уудли бе през 2018-та, но все пак бившият UFC боец планира да се завърне в бойните спортове.

Уудли сподели, че би искал да се пробва в кикбокса, заради силата си на удари с крака.

„Мисля, че ще участвам в кикбокс битка“, каза Уудли. „Всеки път, когато ритна някого, той пада на земята. Защо да не ритам хората повече? Със скъсани връзки в коляното, съборих Джейк Шийлдс няколко пъти, дори съборих 'Wonderboy' с ритници. Ритам силно, така че защо не? Мисля, че това постепенно ще ме възстанови като боец. Искам да завърша годината с ММА."


Докато времето на Woodley в състезания на високо ниво несъмнено приключи, американецът донякъде се намести в боксовата сцена на инфлуенсърите, след двете му битки с Пол. Уудли наскоро беше свързван с възможен двубой с KSI, битка, която вероятно би донесла на Уудли значителен хонорар.

Несъмнено има варианти пред Уудли, тъй като името му все още има известна тежест. Това също може да означава, че Уудли не трябва да приема рискови битки, което може да има последици за здравето на този етап от кариерата му.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео