Зареждане

Стрикланд към тиктокърка: Играла си с 'черната мамба' на Джон Джоунс

Стрикланд към тиктокърка: Играла си с 'черната мамба' на Джон Джоунс
Публикувано на: Май 1, 2023 в 00:00 ч
Всеки знае, че Шон Стрикланд е един от най-забавните ММА бойци.

Боецът на UFC в средна категория често пуска крилати фрази в интервюта и в социалните мрежи. Наскоро американската моделка и тиктокърка Нина Драма реши да вземе интервю от Стрикланд, което си беше доста рискован ход от нейна страна.

Нина Драма има 3,3 милиона последователи в TikTok и над 75 милиона харесвания за нейното съдържание в платформата. Тя също има 1,3 милиона последователи в Instagram и 105 000 абонати в YouTube.

В миналото тя е правила интервю и с ММА легендата Джон Джоунс. По време на интервюто със Стрикланд, той я помоли да вземе за малко микфорона. Шон сподели, че не е свикнал да си играе с големи и черни неща, а Нина реши да се бъзика с него.

Тиктокърката сподели, че Шон вероятно е свикнал с големи и черни неща, какъвто беше микрофона. Стрикланд контрира и сподели, че всъщност Нина е тази, която е свикнала с големите черни неща. Шон загатна, че Нина е стигнала до интервю с Джоунс, след като си поиграла с неговата черна мамба.

Усмивката на Нина веднага се изпари след тази фраза от Шон. В крайна сметка Стрикланд сподели, че се шегува, но това даде храна за размисъл на феновете, които искрено се забавляваха с коментари под видеото.

Човек трябва да внимава с шегичките, защото понякога те се обръщат в негова вреда, както в случая с Нина и Стрикланд.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес