Зареждане

Стив Ерцег ще търси нокаута над Кай Кара-Франс

Стив Ерцег ще търси нокаута над Кай Кара-Франс
Публикувано на: Юли 9, 2024 в 16:00 ч
Скорошният претендент за пояса в категория муха, Стив Ергец, е щастлив да бие с Кай Кара-Франс на UFC 305 през август в Пърт, Австралия. Той прогнозира, че с победата ще пробие в топ 5 в класацията. Ергец и Кара-Франс са подглавна битка на галавечерта.

За Ергец това ще бъде първото участие след битката за титлата през май с Алешандре Пантожа на UFC 301, в която австралиецът показа добро представяне, но загуби. Сега Стив е мотивиран и прогнозира, че битката с Кара-Франс ще бъде касапница.

Ергец е готов за това и ще търси победа с нокаут:

"Мисля, че Кай Кара-Франс е много опасен, но мисля, че съм малко по-динамичен. Ще стоя настрана от някои от неговите оръжия и мисля, че имам повече начини да спечеля стоейки далеч от него. Ще се опитаме да се избием от първия сигнал, а аз ще опитам да го нокаутирам. Мисля, че след такава победа ще бъда в първите пет в класацията. 

Не мисля, че ще получа шампионска битка веднага. Алешандре Пантожа вече имаше много реванши и сега има вълнуващи битки в дивизията, така че разбирам, че ще трябва да се бия отново, за да стигна пак до него. Но ще бъда в добра позиция за следващите няколко битки.", каза Ерцег за Submission Radio.

Кой от двамата ще победи ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес