Зареждане

Stipe Miocic: Ще си тръгна с вдигнати ръце от UFC 241

Stipe Miocic: Ще си тръгна с вдигнати ръце от UFC 241
Публикувано на: Август 15, 2019 в 00:17 ч
Stipe Miocic е убеден, че този уикенд ще си тръгне с титлата в тежка категория. Бившия шампион ще се бие в главната битка срещу Daniel Cormier, който в момента властва в категорията. Миналата година DC изненада Miocic с нокаут в първия рунд и прекъсна неговата серия от 6 поредни победи. Сега нещата са различни и Stipe е подобрил доста от своя арсенал.

Cormier няма загуба в тежка категория и има цели 15 победи там, като в момента е в серия от 7 поредни победи. Тази статистика не плаши Miocic и той ще си тръгне с пояса и вдигнати ръце:


Сега се чувствам много по-различно и определено ще си тръгна с вдигнати ръце и с пояса. Ще стана новия шампион. Ще си върна това, което е мое. Вкара ми удар на излизане от клинча, който беше точно на място и ме победи. Удрян съм по-силно, но този удар беше на точното място. 

Случват се такива неща. Тренирах здраво и съм готов за битка. Готов съм да се бия с всякакви опоненти, но сега съм фокусиран върху битката с Cormier. Научих много от загубата и през изминалата година имах нужното време, за да си почина. Получих много благословии през последната година. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес