Зареждане

Стипе Миочич: Ще убия Франсис Нгану със скорост

Стипе Миочич: Ще убия Франсис Нгану със скорост
Публикувано на: Февруари 6, 2021 в 05:00 ч
Шампионът в тежка категория Стипе Миочич вярва, че ще вземе и втората битка с Франсис Нгану. Двамата ще направят реванш в края на март на UFC 260, което вероятно ще се проведе в Лас Вегас.

38-годишния шампион е в серия от 2 поредни победи, които записа над Даниел Кормие. Миочич губи само 1 от последните си 9 битки. Преди 3 години той сподели клетката с Нгану и успя да го доминира. Стипе го победи с решение, но сега Нгану отново е набрал скорост и идва след победи с тежък нокаут.

Франсис ще разчита на бруталната си мощ, но Миочич вече успя да го опитоми един път. Бъдещия член на залата на славата вярва, че ще успее да победи Нгану със скорост и мъдрост. Ето какво сподели Стипе преди битката:

Франсис Нгану е супер корав боец. Той нокаутира всички наред и е във върхова форма, но за негово съжаление пак ще се бие с мен. Това е лошата част. Нгану стана по-добър, но и аз съм по-добър. Знам, че остарях, но вече съм по-зрял и имам някои номера в ръкава. 

Казват, че не може да научиш старото куче на нови номера, но това е лъжа. Научих много неща в последните години. Ще постигна същия резултат в тази битка. Ще си тръгна с титлата. 

От значение в битката ни ще бъде тайминга и скоростта. Всичко опира до скорост. Скоростта убива и това е нещото, върху което работихме в последните битки с Кормие. Чух, че искат да се бия с Джоунс. Ще се бия с всеки. Точно сега обаче трябва да мисля за Нгану.

Кой ще победи ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес