Зареждане

Стърлинг няма против да гледа Сехудо срещу О'Мали за временна титла

Стърлинг няма против да гледа Сехудо срещу О'Мали за временна титла
Публикувано на: Януари 18, 2023 в 00:00 ч
Алджамейн Стърлинг иска да се бие с Хенри Сехудо при завръщането си, но би проявил разбиране, ако „Triple C“ реши да се изправи вместо това срещу Шон О'Мали.

Стърлинг и Сехудо си разменяха закани от доста време и двамата казаха, че са се съгласили да се бият един срещу друг на 4 март в UFC 285. След това обаче Стърлинг разкри, че има скъсан бицепс и иска да го излекува, преди да се върне към битките.

Вижте също: Алджамейн Стърлинг отложи двубоя си срещу Хенри Сехудо

След като Стърлинг направи съобщението, мнозина се чудеха дали UFC ще направи битка за временната титлата между Сехудо и Шон О'Мали. Ако стане така, Стърлинг казва, че няма да се ядоса, но се надява „Triple C“ да го чака.


„Ако Хенри иска да ме изчака, той може да изчака. Или ако иска да вземе по-лесната битка - срещу Шон, да я взима.. Казвам, че ако Хенри иска да ме изчака, можем да се бием “, каза Стърлинг в The MMA Hour. „Но ако той каже "не искам да чакам повече, искам битка веднага", може би ще направят временна титла. Не съм ядосан на временна титла. В крайна сметка това означава, че и двамата получават заплащане, защото сега ще имат шампионски колан и ще имат право на част от печалбата от PPV.“

Към момента не е сигурно дали Сехудо ще изчака, но ако избере да се бие, битка за временна титлата срещу О'Мали би била огромна и за двамата. Освен това, ако спечели, както казва Стърлинг, това ще му донесе повече пари за следващата битка за титлата срещу Стърлинг.

Стърлинг идва след победа с технически нокаут над Ти Джей Дилашау през октомври, когати защити титлата си в категория петел.

Мислите ли, че Хенри Сехудо трябва да изчака Алджамейн Стърлинг или да се бие с Шон О'Мали?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес