Зареждане

Sonnen скастри Tito за двубоя с Liddell в UFC

Sonnen скастри Tito за двубоя с Liddell в UFC
Публикувано на: Февруари 27, 2018 в 10:12 ч

Tito Ortiz приключи своята Hall of Fame UFC кариера с 1-7-1 преди да подпише за четири битки с Bellator MMA. Той отбеляза 3-1, като загуби само една среща с Liam McGeary, за титлата. Последната му победа е срещу Chael Sonnen. В последствие Ortiz се оттегли от спорта и реши с това да приключи всичко.

"The People's Champ" наскоро показа интерес да излезе срещу Chuck Liddell. И имайки предвид колко публика събират от Bellator за бойци, които уж са се оттеглили, имаше шанс срещата да се състои по време на тяхно събитие. Ortiz обаче изрично сподели, че иска тя да се случи в Октагона на UFC.

Chael Sonnen не е впечатлен от това негово решение.

"Затова казвам, че постъпи тъпо. Беше лицето на компанията, направиха толкова за него, печелеше стабилни - и накрая да постъпи така с тях? Ще се завърнеш и ще се биеш с Chuck в UFC? Няма да дадеш срещата на Coker?"

"Приключи с кариерата си в Bellator, където се отнасяха чудесно с теб. Не харесвам Tito, но хората го знаят, разпознаваем е."

"Разкри си картите. Показа колко е нелоялен. А в UFC възможност, каквато иска, няма да получи."

"Ще бъде отхвърлен от тези, които се опитва да впечатли, докато предаде другите. Просто не разбирам какво си мисли и как може да постъпи така."

"Никога не спира да ме изненадва, отвори ли си устата, колко глупав е всъщност."

Всъщност обаче може би единствено в UFC би могла да се състои тази среща.

"Според мен Chuck все още е обвързан с UFC. Не съм сигурен. Не знам детайли, но мисля, че при оттеглянето му договорът се замразява и все пак продължават от организацията да имат някакви права."

Това коментира самият президент на Bellator, Scott Coker, като продължава:

"Дали ще си заслужава да се гледа двубоят? Смятам, че ако и двамата са в добро състояние, ще бъде интересна. Ще го промотираме ли обаче? Не мисля, тъй като Chuck е все още обвързан с UFC."

"В момента сме изключително заети с турнира си. Идните седмици ще има големи новини около него. Предполагам просто ще се фокусираме върху великите дела, които правим."


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес