Зареждане

Смелчага извади бухалка на боец на UFC

Смелчага извади бухалка на боец на UFC
Публикувано на: Август 25, 2019 в 00:00 ч
Качил: DoloR
Боецът на UFC в лека категория Jared Gordon се забавлявал със семейството си в Чикаго, но се подозирал, че вечерта му ще бъде развалена. Gordon вижда интересен стикер залепен на автомобил и решaва да го снима за своята история в Инстаграм. Стикерът привлякъл неговото вниманието, защото гласял - "обичам к*чки, които се друсат".

Собственика на автомобила не останал доволен от действията на боеца и решил да излезе и да скочи с бухалка на Jared и неговото семейство, което не било добра идея. Ето видеа от случката, както и разяснение от Gordon:


Прекарвахме си чудесно с моето семейство в Чикаго. Реших да снимам стикер залепен на автомобил, но собственика не остана доволен и извади бухалка от багажника. Аз и съпругът на моята братовчедка го повалихме и аз му взех бухалката. 

Отне ми доста, за да се въздържа и да не го ударя. Вместо това му стъпих на врата и го приспах за няколко секунди, след което той тръгна по пътя си. 


Gordon е с рекорд 15-3 в ММА, от които 3-2 в UFC. Неговата последна битка беше през юни тази година в Минесота, където той победи с решение Dan Moret.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес