Зареждане

Скучен чеченец надигра Никола Дипчиков на ACA 140

Скучен чеченец надигра Никола Дипчиков на ACA 140
Публикувано на: Юни 17, 2022 в 23:00 ч
ММА звездата ни Никола Дипчиков загуби битката си в Сочи, която се проведе преди малко.

Дипчиков се изправи срещу Абдул-Рахман Джанаев в битка от главната карта на ACA 140. Никола даде всичко от себе си в битката, но Джанаев успя да го неутрализира. Абдул-Рахман не впечатли с кой знае какво, но неговата борба и граплинг му помогнаха да спечели с решение.

В първия рунд Джанаев започна с ритници в тялото. Чеченеца събори Дипчиков на земята. Нашето момче опитваше да се измъкне, но Джанаев го държеше като удавник за сламка. Никола успя да се изправи, но Джанаев не пускаше и показа добър граплинг.

В края на рунда Никола събори атрактивно Джанаев, който веднага се изправи. Никола му вкара няколко крошета, а Джанаев отбеляза тежък лоу кик. Рунд за чеченеца.

Във втория рунд Дипчиков търсеше боя и пресираше в стойка. Джанаев дебнеше за събаряне и го направи. Той започна да контролира боя на земята, а Никола опитваше да се изправи. Джанаев не позволяваше и разчиташе на контрол и точкуване. Дипчиков вкарваше удари, но нищо сериозно.

Абдул-Рахман и в този рунд не потърси събмишън, което не е изненада, защото той рядко приключва срещите си.

В третия рунд Джанаев пак пренесе битката на земята и доминира до края на рунда. Той не опита събмишън и в този рунд, а просто лежеше и чакаше времето да свърши. Чеченеца вкара няколко добри попадения, които отвориха аркада под окото на Никола.

В крайна сметка Дипчиков не беше в беда в тази среща, но борбата и граплинг на Джанаев му донесоха победата с единодушно решение.

С тази победа Джанаев се връща към успехите. Дипчиков от своя страна се връща към загубите. Никола губи 2 от последните си 3 битки за ACA.









Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес