Зареждане

Скот Кокър: Крис Сайборг е женската версия на Майк Тайсън

Скот Кокър: Крис Сайборг е женската версия на Майк Тайсън
Публикувано на: Ноември 28, 2020 в 00:00 ч
Скот Кокър, който е президент на Bellator не пести похвалите по адрес на шампионката си в категория перо Крис Сайборг. Миналата година 35-годишната бразилка напусна UFC със скандал и се присъедини към конкурентите. Тя направи дебют в началото на годината и спечели титлата след нокаут над Джулия Бъд. Преди месец Сайборг записа първа защита на титлата си, след като победи Бленкоу с решение.

Шампионката от Бразилия е с рекорд 23-2-1 в ММА и се намира в серия от 3 поредни победи. Крис не познаваше загубата дълги години и беше в серия от 20 поредни победи, но нейната приказка видя своя край. Аманда Нунеш я нокаутира за 51 секунди през 2018 година и й отне титлата в UFC. Сега двете са в различни организации, но Кокър е готов да уреди реванш. Ето какво каза Скот за Сайборг:

Няма съмнение, че Крис Сайборг е най-добрата в историята. Тя нямаше загуба 13 години. Коя друга е правила нещо такова ? Една загуба не може да влияе на нейното наследство. Аз като човек, който първи създаде категория при жените в ММА трябва да кажа това. Тя е най-добрата и все още се бие на високо ниво. Крис унищожава конкуренцията, както го правеше и в Strikeforce. 

Тя е женската верия на Майк Тайсън. Трябва да има реванш между нея и тази, която я победи с нокаут. Ако от UFC искат реванш, тогава ще го направим. Не мисля, че ще има, защото те имат много за губене. Може да има реванш, но ако Нунеш стане свободен агент. Тъжно е, защото хората искат да гледат реванш. Ако зависеше от мен, щеше да има реванш. Вече знам какъв отговор ще има от UFC за евентуален реванш.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес