Зареждане

Скалата: UFC ми казаха, че битката между Masvidal и Diaz е най-голямата в историята им

Скалата: UFC ми казаха, че битката между Masvidal и Diaz е най-голямата в историята им
Публикувано на: Ноември 12, 2019 в 08:34 ч
Легендарният Дуейн Джонсън - "Скалата" получи голяма чест от UFC и взе функциите на Dana White за една битка. Джонсън връчи титлата за най-лошо копеле на Jorge Masvidal, който победи Nate Diaz в главната битка на UFC 244, което се проведе в началото на месеца в Ню Йорк. За съжаление битката завърши след третия рунд, защото доктора не позволи на Diaz да продължи.

Nate не беше доволен от "Скалата" и изригна, че не е трябвало да го канят. Diaz сподели, че Майк Тайсън бил по-добър вариант и също така се закани, че ще срита задника на легендарния кечист. Малко по-късно Nate си промени мнението, а днес "Скалата" участва в предаването на Helwani и реши да поговори за битката в Медисън Скуер Гардън:


Не съм изненадан от коментарите на Nate, защото това е Nate Diaz, който всички познаваме и обичаме. Той е рекламирания и го разбира. Diaz знаеше, че двамата с Jorge сме приятели от Маями. Ние имаме дълбоки връзки там. Познаваме много бойци, треньори и сме били в доста зали. Nate го разбира. 

Исках да съм възможно най-неутрален в срещата им. Правих им реклама, за да продават платени глдания и не исках да говоря, че моя приятел Jorge ще победи. Исках да съм неутрален, защото това беше най-мъдрото решение и така щеше да има повече интерес към битката. 

От това, което знам от UFC, битката между тях е най-голямата в тяхната история. Извинявам се на Conor и Khabib, но това си е страхотно постижение. Горд съм и с двамата бойци. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес