Зареждане

Сирил Гане: Готов съм за всички и по всяко време

Сирил Гане: Готов съм за всички и по всяко време
Публикувано на: Декември 14, 2020 в 17:00 ч
Сирил Гане впечатли миналия уикенд в Лас Вегас с голяма победа над Жуниор дос Сантос. 30-годишния боец от Франция не даде никакви шансове на бразилеца и го нокаутира във втория рунд. "Bon Gamin" увеличи статистиката си на 7-0 в ММА и в 6 от своите битки приключва опонентите си.

Гане е бивш шампион в тежка категория на организацията TKO и иска да се бие за титлата в UFC. Той прави дебют в ММА през 2018 година и тази година 6 битки с негово участие пропаднаха.

Гане е доволен от своята победа и иска да се бие с всички и по всяко време. Сирил е готов да премери сили и със своя съотборник Франсис Нгану, но ще го направи само ако има заложена титлата в срещата. Ето какво каза Гане за бъдещето си:

Не разбрах какво стана, но след това рефера ми каза, че моя удар е бил позволен. Така че си беше позволен удар. Няма да предизвиквам никого. Вече знаете кой съм аз. Готов съм за всички и по всяко време. 

Искам да си върша работата и това е всичко. Ако от UFC искат да ме изправят срещу Франсис Нгану, тогава ги моля да включат титла в срещата. Искам това, защото двамата сме от една зала и имаме един треньор. 

Колко далеч ще стигне Гане в UFC ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес