Зареждане

Шон Стрикланд ще се пробва в 'Адската седмица' на Дейвид Гогинс

Шон Стрикланд ще се пробва в 'Адската седмица' на Дейвид Гогинс
Публикувано на: Юли 12, 2024 в 01:00 ч
Бившият военноморски тюлен и ултрамаратонец Дейвид Гогинс отправи предизвикателство към претендента на UFC в средна категория Шон Стрикланд.

Спорът между двамата започна, когато Стрикланд направи пренебрежителни забележки за Гогинс по време на неотдавнашна поява в подкаст, като го нарече „прославен идиот" и твърдейки, че той просто тича, докато други вършат тежката работа.

Невъзмутим, Гогинс покани Стрикланд да участва в неговата лична „Адска седмица“ – изтощителна седмица на тренировки, предназначена да тласне участниците до техните умствени и физически граници. Предизвикателството ще включва бягане, ходене с тежка раница на гърба, плуване, вдигане на тежести, художествена гимнастика, набирания и лицеви опори.

Стрикланд, който наскоро победи Пауло Коста и очаква потенциална битка за титлата, бързо отговори на предизвикателството.

„Дейвид Гогинс, чух, че искаш парче, предизвикателството е прието. Само да знаеш, човече, единственото нещо, в което ще ме победиш в живота, е бягането. Познай какво ? Не трябва да бягам, по дяволите. Ти ще бягаш от мен.“, написа Шон в социалните мрежи.

Гогинс, известен със своята несравнима психическа издръжливост и физическа издръжливост, вече е помагал в тренирането на бойци като Тони Фъргюсън. Въпреки това, дръзката и нефилтрирана личност на Стрикланд го прави страхотен участник в „Адската седмица“.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес