Зареждане

Шон Стрикланд разкъсан от фенове заради коментари за тормоз в училище

Шон Стрикланд разкъсан от фенове заради коментари за тормоз в училище
Публикувано на: Септември 8, 2024 в 00:00 ч
След като разкри, че някога е прекарал по-голямата част от времето си в гимназията, тормозейки свой съученик и използвайки го многократно като "боксова круша", бившият шампион на UFC в средна категория Шон Стрикланд беше разкъсан от фенове и критици в социалните медии. 

Стрикланд, който продължава да бъде номер едно в ранглистата на претендентите в средна категория, се подготвя за очакван реванш за титлата с настоящия носител на златото в дивизията Дрикус дю Плесис през следващата година - след последните победи на двамата.

Последно основният състезател на Xtreme Couture постигна впечатляваща победа с разделено решение над бившия претендент за титлата Пауло Коста на UFC 302 в Ню Джърси, с което се върна на победния път.

В началото на тази година на UFC 296 Стрикланд изпусна титлата си в средна категория при друга близка загуба с разделено решение от гореспоменатия дю Плесис в Канада.

Шон Стрикланд признава, че е тормозил свой съученик

И тази седмица в социалните мрежи винаги откровеният Стрикланд разкри, че е пребивал свой съученик по време на обучението им в гимназията, което доведе до множество коментари.

"Държавните училища = ад", публикува Шон Стрикланд в официалния си акаунт в X."Имаше едно момче, Дънкин. Моята боксова круша в ХС на пълен работен ден, докато не изчезна. Бях толкова строг към това момче. Всеки ден го биех в съблекалнята, наричах го Колумбайн. Моя грешка, човече, наистина... Не е оправдание... но на мен ми се стовариха много по-неприятни неща, отколкото съм правил".


А реакциите на феновете бяха доста негативни:

"Намерете го, купете му кола или нещо такова", отговори един потребител.

""Моя грешка, човече" трябва да е в топ 10 на най-лошите извинения в историята."

"Това, че си хулиган от гимназията, има смисъл."

"70% те харесвам, 30% изглеждаш като тормозещ страхливец."

"Братле, ти си буквално ходещ боклук."

"Намери го и се извини като мъж."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес