Зареждане

Шон О'Мали спука от бой сърцат Крис Мутиньо

Шон О'Мали спука от бой сърцат Крис Мутиньо
Публикувано на: Юли 11, 2021 в 05:40 ч
Изгряващата звезда на UFC Шон О'Мали се потруди сериозно за победата си на UFC 264 в Лас Вегас. О'Мали сподели клетката с Крис Мутиньо, който прие боя с кратко предизвестие. Битката им беше в категория петел. О'Мали започна много силно битката и вкара светкавични удари на своя съперник. Мутиньо не спираше да го пресира, но нямаше ефект от тази преса. Шон го смазваше от удари и два пъти го прати в нокдаун в първия рунд.

В края на рунда О'Мали приложи гилотина, но не стига времето да събмитне своя съперник. Във втория рунд О'Мали продължи да изнася лекция в стойка на Мутиньо, който буквално спираше ударите с лицето си. Шон разпиля Мутиньо, който просто отказваше да се предаде и продължи да пресира. В третия рунд Мутиньо отново преследваше О'Мали като зомби.

Шон показа, че е доста класи над своя сърцат съперник. О'Мали вкара над 200 значителни удара на Крис, като повечето от тях бяха в главата. Това обаче не пречеше на Мутиньо да продължава да се бие. Шон му вкара здрава комбинация от удари, след която Хърб Дийн се намеси и прекрати битката в последните секунди на третия рунд.

Това определено беше интересно решение, защото Крис беше на крака и готов да продължи. Явно Дийн реши, че трябва да предпази Мутиньо от излишни щети, защото той вече беше поел един тон такива. В крайна сметка О'Мали спечели с технически нокаут в края на третия рунд.

С тази победа Шон навлезе в серия от 2 поредни победи. Мутиньо от своя страна се раздели със серия от 2 поредни победи. Той обаче показа голямо сърце и невероятна издръжливост и със сигурност ще си спечели хиляди фенове.





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес