Зареждане

Шон О'Мали: Ще стана един най-великите за всички времена

Шон О'Мали: Ще стана един най-великите за всички времена
Публикувано на: Март 12, 2024 в 02:00 ч
След доминиращо представяне срещу Марлон "Chito" Вера на UFC 299, "Suga" Шон О'Мали макар и критичен към формата си, заяви, че израства в истинска звезда на бойните спортове.

В главното събитие на UFC 299 О'Мали защити титлата си за първи път срещу Марлон Вера, отмъщавайки за единственото поражение в кариерата си досега. Въпреки че победи безспорно и доминиращо, самият той не остана впечатлен от представянето си. Шон е разочарован, че не успя да приключи своя съперник.

Що се отнася до звездния му статут, О'Мали вярва, че е на прав път в крайна сметка да стане един от най-великите за всички времена:

"Има нещо в недовършването на Вера, което ме прави нещастен. Чувствам се като: "По дяволите". Но и битката не съм я гледал. Когато я гледам, сигурно ще съм малко по-развълнуван. Винаги се стремя да завърша двубоя преди да стигне до съдиите.

Мисля, че бавно се приближавам към величието. Качвам се по стълбата. Каквото и да кажете, UFC не се нуждае от никого. Те винаги ще намерят звезди. Те винаги ще организират луди битки. Мисля, че работя за това да стана една от най-големите звезди в този спорт.

Хубаво е да има опции. Трудно е да вземеш решение веднага след двубоя. Ще видим как ще се развие всичко. Ще говоря с UFC, ще говоря с Дейна и Хънтър. Ще видим какво ще стане относно следващата ми битка.", сподели О'Мали.

Ще успее ли Шон да стане величие ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес