Зареждане

Шон О'Мали обеща да отвори аркадата на Мераб Двалишвили на UFC 306

Шон О'Мали обеща да отвори аркадата на Мераб Двалишвили на UFC 306
Публикувано на: Септември 6, 2024 в 08:12 ч
Шампионът на UFC в полусредна категория Шон О'Мали планира да отвори аркадата над окото на Мераб Двалишвили на UFC 306.

О'Мали ще защитава за втори път титлата си в категория петел в главното събитие на UFC 306 в "Сферата" в Лас Вегас. Това е интригуваща среща, но в навечерието на двубоя Двалишвили се включи в социалните мрежи, за да покаже неприятна аркада в близост до окото си.


След като Двалишвили сподели раната, главният изпълнителен директор на UFC Дана Уайт го разкритикува като много глупав ход.

Междувременно Шон О'Мали заяви, че няма нищо против това, че Двалишвили е споделил аркадата, тъй като сега той има нова цел и обеща да я отвори наново.
 

О'Мали се заклева да отвори разрез на Двалишвили

"На 100 процента ще отворя тази аркада, независимо дали е заздравяла или не. Не знам доколко може да заздравее. Никога не съм имал лоши аркади, така че наистина не съм сигурен, но ще се насоча към нея. Това е лявата страна на лицето му и моята дясна ръка не пропуска. Вероятно случайно ще ударя носа му, преди да попадна на тази рана. Този нос сякаш заема около 85 процента от лицето му. Така че ще се опитам да заобиколя носа му и да стигна до тази аркада", каза О'Мали пред Кевин Айоле.

Ако Шон О'Мали успее да отвори аркадата, това крие риск от спиране на боя от лекар. За О'Мали е умно да иска да отвори аркадата, тъй като това може да попречи и на визията на Двалишвили в двубоя.

Шон О'Мали е с показатели 18-1 като професионалист. Той излиза с победа с решение над Марлон Вера за първи път през март. Преди това "Suga" постигна победа с нокаут над Алджамейн Стърлинг, за да спечели титлата в полусредна категория. В момента О'Мали е в серия от три победи и седем двубоя без поражение. Той има забележителни победи над Петър Ян, Еди Уинеланд и Раулиан Пайва, наред с други.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес